Supermercat
Per ACN
Publicat el 19 d’octubre 2020

El Procicat ha aprovat aquest dimecres una resolució amb noves restriccions per contenir la Covid-19, com ara el tancament de botigues 24 hores entre les 10 de la nit i les 7 del matí. En àrees de servei d'autopistes i altres vies, les activitats de restauració es podran prestar exclusivament mitjançant serveis d'entrega al mateix establiment, sense utilitzar els espais interiors i garantint l'entrega individual i separada a cada client.

El Procicat ha suspès també les activitats en grup que es fan equipaments cívics que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics. Queden fora d'aquesta restricció els programes d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu de menors i activitats d'intervenció social, com ara menjadors.

El Govern subratlla que aquestes limitacions es prenen d'acord amb les dades epidemiològiques i assistencials actuals, i es consideren "proporcionals, idònies, necessàries i justificades" per al control de contagis i protecció dels drets a la vida i la salut, així com per garantir la capacitat d'atenció del sistema sanitari.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —