Professionals de la salut i la cultura creen els Premis #ArtsAgainstCovid
Per ACN
Publicat el 22 de desembre 2020

La Fundació Arts in Health International Foundation (AiHIF), integrada per professionals de la salut i la cultura, ha anunciat aquest dimarts la creació dels Premis #ArtsAgainstCovid, dotats amb 5.000 euros. El guardó reconeixerà el projecte o iniciativa que ofereixi una millor resposta a les afectacions en la salut ocasionades per la Covid-19 i les candidatures es podran presentar fins el 21 de febrer de 2021.

La iniciativa de la fundació s'adreça tant a persones físiques com a institucions i empreses que hagin creat recentment o vulguin crear de forma imminent intervencions de millora de la salut i el benestar de la ciutadania. a través de les arts i les activitats culturals com a estratègia innovadora per a l’obtenció de resultats en salut. 

Els projectes d’intervenció podran ser a escala estatal i/o internacional i de qualsevol disciplina artística, i hauran d’explicitar clarament l’objectiu de salut que pretenen assolir. A banda del projecte guanyador, s'atorgarà també una menció especial no remunerada a un projecte impulsat des de l’àmbit públic i un projecte de l’àmbit internacional. El veredicte es farà públic el març del 2021. 

La Fundació ha creat aquests guardons "d'acord amb la seva missió de fomentar la cooperació entre els sectors cultural, social i sanitari per tal de millorar de forma efectiva la salut i el benestar de la societat".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —