Gairebé el 60 % dels ciutadans a Barcelona està insatisfet amb la contaminació i el soroll
Per ACN
Publicat el 14 d’octubre 2020

Gairebé el 60 % dels ciutadans a Barcelona està insatisfet amb la qualitat de l'aire i el soroll, segons una enquesta de la Comissió Europea realitzada a més de 80 centres urbans de la Unió Europea. Si bé un 90 % dels enquestats diuen sentir-se a gust a la capital catalana, només un 20 % creu que la qualitat de vida ha millorat en els últims cinc anys.

A més del descontent per la contaminació i el soroll, un 80 % dels barcelonins no veu fàcil trobar un lloc de treball a la capital catalana. De fet, Barcelona està entre les ciutats europees analitzades on els residents veuen amb més preocupació el mercat de treball.

Segueix la tendència als centres urbans del sud d'Europa, on només una de cada cinc persones veu fàcil trobar feina, mentre que a localitats del nord com Praga, Munic o Oslo són set de cada deu.

Per contra, els ciutadans de Barcelona aproven la qualitat de la cultura, la confiança entre veïns i la tolerància envers el col·lectiu LGTBI. El 80 % dels enquestats està satisfet amb els equipaments culturals de la ciutat, una percepció per sobre de la mitjana al sud d'Europa i més en línia dels nòrdics. Més del 90 % dels enquestats pensa que Barcelona és una bona ciutat per al col·lectiu LGTBI.​​​​​​

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —