Nova cançó de Pupil·les
Per Redacció
Publicat el 27 d’octubre 2021

Pupil·les, el grup feminista de rap electrònic del País Valencià format per Natàlia Pons, Mireia Matoses i el DJ Rule, estrena un nou tema: Festa Major. La nova cançó té un missatge optimista on dues amigues parlen de "menjar-se el món", "espantar la por" i "calmar la tempesta" juntes. Es tracta d'una oda eufòrica a l'amistat.

El tema té un rerefons carregat de sororitat amb ritmes festius i que conviden al ball. Està produït pel productor valencià de moda, Mark Dasousa. La nova cançó és ja el segon avançament del seu pròxim disc, que trauran amb la discogràfica Halley Records. 


Pupil·les és un dels grups capdavanters de la música urbana i compromesa. El seu primer treball, Bruixes de dol, els va obrir les portes del País Valencià i Catalunya. El segon, Les Silenciades, gravat i produït a Atomic Studio —l’estudi capitanejat pel productor Mark Dasousa— les va acabar de consolidar l’any 2017 com un dels grups emergents més potents de la nova escena musical catalana.

La marca de la casa són unes bases treballades i molt ben acabades i unes lletres festives i reivindicatives on majoritàriament destaquen els missatges feministes. Amb el segon disc, Pupil·les va portar les seves rimes compromeses a Madrid, Andalucia, Castella, Galicia i Euskal Herria. El 2019 van publicar l'EP Rímmel, que van presentar per tots els Països Catalans.


Pupil·les són part d’un canvi en el món musical actual, en un panorama que reclama a crits la feminització dels escenaris. I ho faran. El grup valencià ha publicat les primeres dates de la seva pròxima gira el 2022. El 15 d'abril estaran al Festival Rocanrola, a Alacant. El mes d'agost faran, de moment, dos concerts: el 6 al Festiuet a Comarruga i el 13 al festival Rabolagartija a Villena. Finalment, l'última data proporcionada és el 8 d'octubre al Festardor, a Port de Sagunt. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —