- podcasts -
Per Miriam Gómez
Publicat el 10 de desembre 2020

Els Quadres Sonors són assajos sonors sobre la posada en escena d’un quadre o una fotografia. Hi preval la descripció plàstica d’un ambient, la sonorització psicològica d’un estat subjectiu d’interpretació, i la capacitat d’associar el disseny de la veu i l’estil formal amb l’avantguarda corresponent.

Demanem a l'autora d'aquesta peça, la Míriam Gómez, que ens expliqui per què va escollir El fill de l'home (1964), de René Magritte.

 "Vaig tenir interès en aquest quadre perquè sempre em semblava molt enigmàtic i intentava donar resposta a totes les preguntes que em sorgeixen cada vegada que el miro. Mai l'he vist en persona i, per aquest motiu, la meva motivació era recrear una atmosfera de museu que propiciés la conjunció de diferents opinions, en aquest cas dels meus amics i familiars, en un mateix espai. M'ha acabat generant encara més curiositat escoltar altres punts de vista que no s'assemblen al meu. Justament la diversitat de perspectives que genera aquest quadre em va inspirar per expressar-les de manera eclèctica i sense tenir res a veure les unes amb les altres i, per això, vaig voler fer ús de sons independents que transmetessin el surrealisme que envolta l'obra".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —