- podcasts -
Per Júlia Albacar Subirats , Mar López-Tomàs i Joana Cabratosa Pons
Publicat el 22 de juny 2021
Duració 11:55

A No t’ho creuràs! explorem les creences que mouen les vides dels joves, i els posem davant del micròfon per a què ens ho expliquin en primera persona. A més, per emmarcar el debat, parlem amb experts que aborden les creences des d’una vessant professional.

En els últims 5 anys, els anomenats “serveis místics” han mogut gairebé 2.000 milions d’euros, segons IBIS World. Són molts i molt diversos els elements que envolten l’astrologia. Els més populars són sens dubte el tarot, la carta astral i els horòscops.

Els joves, sobretot, tenen un interès especial en l’astrologia: potser perquè els ajuda a resoldre la incertesa del futur? potser perquè hi troben una explicació als seus problemes? o potser perquè se’n riuen de l’afectació de quelcom exterior i desconegut sobre la vida?

En aquest episodi, parlem amb Julia Almagro, astròloga experta en coaching emocional, Àlex Figueroba, psicòleg i redactor d’articles desmentint l’astrologia, Andrea Gumes, redactora dels horòscops setmanals a la revista Vogue, i la Núria Navarro, editora fa 14 anys de la secció d’astrologia al diari El Periódico

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —