Quim Arrufat desmenteix l'agressió de violació en un vídeo
Per Redacció
Publicat el 10 d’octubre 2020

L’exdiputat de la CUP Quim Arrufat ha publicat avui un vídeo on desmenteix les acusacions d’agressió sexual publicades a principis d’aquesta setmana pel diari Ara. Arrufat ha explicat que formen part d’un “procés d’amenaça i extorsió” i ha avançat que si la publicació no les retira, emprendrà accions legals. Segons l’exdiputat, les filtracions responen a una intencionalitat política i a un ús “fraudulent” dels protocols del partit.

Segons Arrufat, l’acusació ve d’una denúncia que una noia li va posar fa tres anys, arran d’un malentès en una trucada que s’havia interpretat com una “amenaça a la seva feina”. L’exdiputat assegura no entendre com això pot classificar-se com a violència masclista i assegura que, després de cinc reunions amb el partit, va abandonar la militància al febrer de l’any passat perquè estava en desacord amb el tracte rebut. Arrufat ha explicat que la segona denúncia era un fet agreujant ja que, sis anys abans, havia estat involucrat en un altre cas de violència masclista que sí que reconeix però que assegura “haver resolt amb valoracions positives”.

Malgrat això, l’exdiputat assegura que no té la intenció de qüestionar els protocols del partit, però denuncia que “si es fan servir amb males intencions poden destrossar vides”. Arrufat també ha anunciat que, en vista del procés d’investigació que ha obert la formació, enviarà un relat més extens i documentat on detallarà la seva versió dels fets. Un relat que, segons diu, es guarda el dret de publicar més endavant.

Arrufat considera que porta un any i mig amenaçat per “un cas que no és ben bé un cas” i un altre que ja estava tancat per les “comissions feministes del partit”. Per això,  assegura que les acusacions de “violador” i “agressor” estan fora de lloc i en demana una rectificació del mateix nivell.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —