Rambla
Per ACN
Publicat el 06 de novembre 2020

Quimi Portet publica avui una nova interpretació de La Rambla, l'avançament del seu nou disc Si plou, ho farem al pavelló (Live in Cincinnati). Portet també llança un videoclip del tema que homenatja l'original, dirigit per Àngel Leiro, i que en aquesta ocasió està dirigit pel documentalista Joan Giralt.


El nou àlbum en directe es publica el 20 de novembre, a través de Quisso Records en aliança amb Fina Estampa. El cantant fa un recorregut pel seu repertori en aquest doble àlbum i presenta dues cançons noves: Matèria orgànica i Amb qui parlo?

Les cançons van ser gravades al llarg de diversos concerts del seu World Tour 2018-2019 i l'àlbum va ser post-produït en ple confinament. No només és el primer disc en directe de la seva carrera, sinó també el seu primer recopilatori. Portet l'ha definit com "un inventari no gaire exhaustiu de cançons escrites des de 1987 fins avui".

El doble disc està editat en una capsa que inclou un llibret amb tots els textos i una postal de la seva formació en directe, el trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria). El resultat és, en paraules del mateix Portet, "un híbrid entre el so cru del directe i la premeditació de l’estudi".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —