Actualització de les nadales clàssiques en clau humorística
Publicat el 23 de desembre 2020

La “Nadala en liquidació” d’avui va directament al gra. Sense embuts. “Quin Nadal tan infernal” podria ser una bona síntesi de la barreja de sentiments que estem experimentant aquests dies, que segueixen la tònica habitual de tot el que hem viscut aquest 2020. Una nadala que ens han rebutjat a l’emissora La quarantena principal i que, per tant, només podreu gaudir al Diari de Barcelona en exclusiva. 
Amb la tendra veu de la Paula González (@_paulagonz) fareu un breu recorregut per aquesta celebració amb el regust amarg d’un any que ens ha deixat bastant abatuts. Aquesta és la nostra particular revenja.  

 


Si no pots amb el teu enemic, uneix-t’hi. I això és precisament el que he fet. He tunejat algunes nadales clàssiques, prement l’F5 del teclat, per adequar-les al context actual. Cada dia publicaré una “nadala en liquidació” per treure’ns el gust amarg d’aquest any fatídic i, així abaixar la persiana del 2020 amb una mica d’humor i dibuixant un petit somriure al nostre rostre. 

El primer tastet d'aquestes "nadales en liquidació" és el tema Al carrer me’n vull anar. Es tracta d'una pluja d’idees d’algú que, com la gran majoria, encarrega els regals de nadal a l’últim moment. I és que ja ho diuen, les presses no són bones...

 

La Meritxell Aulet (@meritxellaulet) hi posa veu, mentre que en Bernat Ribas (@bernatribascivit) versiona la base d'aquesta reinterpretació actualitzada, ideada per l’Adrià Laborda (@adrilago98) que, malgrat que desitgi sortir de casa, no ho pot fer, perquè li ha d’arribar un paquet a casa i com passi el repartidor i no hi hagi ningú a casa, començarà amb molt bon peu aquestes festes. 

Seguim recollint la paradeta d’aquest 2020 amb les nostres “Nadales en liquidació”. Abans, però, m’he fet una PCR (Partitura Composada Ràpidament), que de ben segur que reconeixereu. En aquest cas, notareu el canvi generacional respecte a la nadala clàssica. Substituïm el trineu, que amb la pol·lució i la contaminació ambiental actual és inviable que pugui completar tot el seu recorregut, pel Segway, un nou mitjà de transport que si enxampa tots els semàfors del carrer Aragó en verd, pot creuar-se Barcelona en menys d’un quart d’hora. La nadala es titula El Segway i la interpreta la Marta Cabot (@marta_cabot). Escolteu-la atentament, que us dona uns consells molt útils per evitar-vos més d’un disgust. Sobretot, eviteu la violència, especialment si sou miops i us acabeu de canviar la muntura de les ulleres. 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —