Bartomeu
Per Redacció
Publicat el 29 d’octubre 2020

Després de l'anunci en bloc de la dimissió de Bartomeu i la seva junta directiva al capdavant del FC Barcelona s'han succeït les reaccions a través de les xarxes socials de precandidats i figures relacionades amb el club blaugrana i el món de l'esport.

El primer a expressar-se ha estat l'expresident del club, Joan Laporta, amb un contundent "Ja era hora! Per fi s'obren els camins per refer el Barça!". Al voltant de la seva figura, molts aficionats també han recordat que el català es manté com l'únic president del segle XXI que ha finalitzat mandat, davant les dimissions de Núñez, Gaspart, Rossell i, ara, Bartomeu.

Un altre dels competidors de Bartomeu a les eleccions del 2015, Agustí Benedito, ha tirat d'ironia, apuntant que el president marxa "De rositas... Chapeau! #CiaoBarto", assenyalant la impunitat amb la qual abandona el club.

En el cantó oposat, el directiu Jordi Mestre ha afirmat en declaracions a RAC1 que "Bartomeu ha estat obligat a dimitir per una decisió de la Generalitat" i que creu que "s'ha tret una motxilla de sobre". Així mateix, ha assegurat que deixen el club millor del que el van agafar i que  "si Bartomeu no s'hagués plantat, Messi no estaria al Barça".

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —