afavordelapolitica.cat
Per ACN
Publicat el 05 d’octubre 2021

El 129è president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat aquest diumenge el primer d'una sèrie de videopodcasts en els quals conversarà i reflexionarà amb professionals de diferents àmbits sobre temes relacionats amb la política. A favor de la política té l'objectiu d'aportar idees i plantejaments que contribueixin a revertir el "descrèdit" que viu la política, lluny del regat tàctic del dia a dia.

Mas conversarà amb protagonistes com el periodista, activista social i exlíder de la CUP David Fernández; la periodista Ana Pastor, l'escriptor Sergi Pàmies o el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós. El videopodcast es pot veure a la web afavordelapolitica.cat i està disponible a Spotify en la seva versió d'àudio.


La primera conversa que es publica avui diumenge 3 d'octubre és amb l'escriptor Sergi Pàmies, amb qui l'expresident català reflexiona sobre la relació entre la paraula i la política. En les properes setmanes i abans de Nadal, se seguiran publicant les altres converses: amb David Fernández, Mas reflexionarà sobre el sentit actual de la línia divisòria entre dretes i esquerres, i si aquesta encara existeix; amb Ana Pastor, dialogaran sobre la relació entre els mitjans de comunicació la política; i amb Jaume Padrós, conversaran sobre temes de salut i, concretament, sobre l'aprenentatge de la gestió de la pandèmia de la Covid-19.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —