Congeladors amb vacuna covid-19 de Pfizer a Bèlgica
Per ACN
Publicat el 07 de desembre 2020

El Regne Unit enllesteix els preparatius per començar la vacunació contra la Covid-19 aquest dimarts. Menys d'una setmana després que el regulador acceptés a la vacuna de Pfizer BioNTech, el Regne Unit es converteix en el primer país a subministrar aquesta vacuna enmig d'un repte logístic per al qual s'ha mobilitzat fins i tot a l'exèrcit. La campanya de vacunació seguirà un ordre de prioritat que comença a les residències, inclosos els seus treballadors, al personal mèdic i majors de 80 anys. Segons ha explicat el govern britànic, es començarà a vacunar amb 800.000 dosis, que s'han guardat en instal·lacions que no s'han fet públiques.

Les dosis de la vacuna de Pfizer BioNTech, de les quals el Regne Unit se n'ha assegurat 40 milions, han viatjat des de Puurs (Bèlgica), on s'han produït, fins al Regne Unit en els darrers dies.

La distribució de les dosis suposa un gran repte logístic, ja que s'han de mantenir a temperatures de menys 70 graus i s'han d'utilitzar en cinc dies per mantenir l'eficàcia. La vacunació es farà a hospitals seleccionats pel servei del salut.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —