Ave
Per ACN
Publicat el 11 de setembre 2020

El servei de trens d'alta velocitat entre Barcelona i Figueres s'ha restablert cinc minuts abans de dos quarts d'onze del matí, segons ha informat Renfe. La circulació en aquesta via estava interrompuda des de primera hora del matí a causa d'un incendi en el tram entre Girona i Figueres i un altre entre Riells i Vilobí d'Onyar. Renfe avisa que, a causa d'afectacions al sistema de senyalització, hi pot haver un increment del temps de viatge habitual. En canvi, continua interromput el servi a la línia R11, on segons ha informat Renfe hi ha hagut diversos actes vandàlics que han provocat danys a les instal·lacions. 

La interrupció de la circulació a la via de l'AVE ha afectat un total de quatre trens, dos dels quals amb connexió internacional amb França.

A més de l'afectació a les vies de tren a les comarques gironines, Renfe també ha informat d'actes vandàlics a Ponent. En concret, en la línia de l'AVE entre Lleida i les Borges Blanques, i entre Montagut i Lleida. En aquest cas no han afectat a les instal·lacions i els trens han pogut circular amb normalitat. També en aquesta zona hi ha hagut crema de pneumàtics en vies convencials, però tampoc han malmès la infraestructura i no han afectat el servei ferroviari.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —