Brossa de les platges espanyoles
Per EFE i Redacció
Publicat el 14 de juliol 2020

Amb motiu de la campanya "Libera mi pueblo sin basuraleza", impulsada per Ecoembes i SEO Birdlife, dues entitats ecologistes sense ànim de lucre, una vintena de persones van participar aquest diumenge en la neteja de la platja barcelonina.

L’equip, format per 10 bussejadors i 10 voluntaris que els donaven suport des de terra, van retirar del fons del Fòrum 60 quilos de residus higiènics, entre els quals es trobaven mascaretes i guants; i 20 quilos de plàstics. Els 70 quilos de brossa restants eren metalls, fustes i altres tipus de residus com roba i burilles.

Les dades obtingudes es recullen a Marnoba, desenvolupada per l’associació Vertidos Cero i KAI Marine Services, una aplicació per a dispositius mòbils que té com a objectiu facilitar la recopilació i l'enviament d’informació sobre les deixalles marines de les costes espanyoles.

Aquestes dades permetran adquirir un major coneixement de la tipologia de residus que apareixen al fons marí, així com l'origen i les vies preferents de transport i deposició.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —