- vídeos -
Regal
Per Gemma Silvia Gomis , Alberto Iglesias , Guillem Lloret , María Garau , Quim Melchor i Sara Martorana
Publicat el 02 de maig 2021

La Judit va néixer en aquest món sense saber què li esperava, igual que tot individu, però ella es va trobar amb una vida considerada diferent davant la convencionalitat que l’envolta; la seva mare, Maria Isabel Torres, va ser diagnosticada amb escoliosi múltiple quan només tenia vint anys. La Judit va créixer en una llar on va haver d’aprendre a conviure amb aquesta condició i tot el que suposava.

Així i tot, no serà fins al seu primer any d’universitat quan s’haurà d’encarar amb noves obligacions que no esperava tenir; el divorci dels seus pares l’obliga a adoptar un paper fonamental a casa seva. Quan fa vint-i-tres anys el seu germà marxa a estudiar a Vic i les coses tornen a canviar, fent que els rols maternofilials es confonguin dins la relació que tenen la Judit i la Maria Isabel.

Regal enverinat és un documental que amb poc temps aconsegueix aproximar-nos a una protagonista  que viu una realitat amb dues cares; la vida adulta i la joventut. A través de l’alternança d’aquests dos mons, i fins i tot la seva fusió, es presenta l’opció de veure l’entorn amb uns altres ulls. La Judit considera que la vida està carregada de dolor, però a la vegada de bellesa, fent-nos entendre que no només ella, sinó tots, hem estat dotats d’un regal enverinat.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —