Robin surt de l'armari en l'últim còmic de Batman
Per Redacció
Publicat el 12 d’agost 2021

L'última entrega del Batman: Urban Legends ha admès als fans el que feia temps que deien: En una de les últimes escenes del còmic Tim Drake (el personatge que es converteix en Robin) revela que és bisexual. La sisena entrega d'aquesta saga de DC Comics no posa el focus no en Batman, sinó en Robin. La història segueix la pauta d'altres superherois: el malvat Monstre Caos rapta Bernard, un amic de tota la vida de Tim Drake que no coneix la seva faceta de Robin, i l'ha d'anar a salvar. Quan l'ha rescatat i han lluitat junts contra el malvat, Bernard admet que li agradaria tenir una cita amb Drake, sense saber que és ell, és clar. I a continuació es veu Robin, ara vestit de carrer, acceptant una cita amb Bernard.

Aquesta història dóna la raó, després de molt temps evitant-ho, als fans, que feia anys que deien que Robin no era heterosexual. Així DC Comics inclou una demanda gairebé històrica dels lectors en una producció en què han participat dos artistes de l'estat espanyol. Es tracta de la il·lustradora Belén Ortega i el colorista Alejandro Sánchez. 

Robin es converteix en el primer superheroi dels més coneguts en formar part del col·lectiu LGBTI, un camp en què Marvel porta cert avantatge respecte DC.

Després de la sisena, Batman: Urban Legends tindrà una desena edició que es publicarà al desembre. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —