Rock Fest Barcelona
Per Redacció i ACN
Publicat el 22 de maig 2020

El compte enrere de dies pel Rock Fest Barcelona s'ha multiplicat per 10. On ahir marcava 42, ara en marca 405. De fet, tal com han anunciat en un comunicat, la cita d'aquest juliol es cancel·la per la crisi del coronavirus i tornarà els dies 1, 2 i 3 del juliol de 2021.

L'organització del festival de rock que des de 2014 es celebra al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet ha assegurat que les entrades comprades per a l'edició d'enguany seran vàlides per a l'any vinent. Expliquen que ajornar un festival que mantingués els caps de cartell i la majoria d'artistes és molt més complicat que organitzar-lo de nou. Amb la qual cosa, l'any vinent s'anunciarà un nou cartell i la distribució per dies. Han subratllat que el principal objectiu és la seguretat de totes les persones que formen part de la cita i alhora garantir la qualitat del festival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?COMUNICADO OFICIAL? ?OFFICIAL STATEMENT? ?COMUNICAT OFICIAL ?

Una publicación compartida de Rock Fest Bcn (@rockfestbcn) el

 

Per a l'edició d'aquest estiu, el Rock Fest havia confirmat artistes com KISS, Judas Priest, Lynyrd Skynyrd, Accept, UFO, Nightwish, Symphony X, Dragonforce, Helloween, Orange Goblin, Insomnium, Stormzone i Celtica, a més d'un set especial de versions de Motörhead que havia de protagonitzar el que va ser el guitarrista del grup, Phil Campbell.

Aquest ajornament es suma al d'altres festivals, com el Primavera Sound, el Sónar o el Canet Rock que també han anunciat cancel·lacions i l'ajornament per la impossibilitat de celebrar-se aquest estiu. 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —