Borgen
Per Redacció
Publicat el 14 de gener 2021

Netflix i la Corporació Danesa de Difusió han arrencat el rodatge de la quarta temporada de Borgen, l'aclamada sèrie política de ficció que narra els periples de Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) al capdavant de l'executiu danès. 

La nova temporada continuarà allà on ho va deixar la tercera: amb Nyborg fora del despatx de primera ministra a Borgen, ara com a ministra d'Afers Exteriors. Així, la sèrie seguirà les seves aventures polítiques i les del seu equip. També hi trobarem la periodista Katrine Fønsmark’s (Birgitte Hjort Sørensen), que després de ser la cap de premsa de l'exprimera ministra torna al món del periodisme com a cap del departament de notícies d'una televisió nacional.

"Esperava tant aquest moment que em sento com si estigués a punt d'esclatar. Tinc ganes de conèixer els nous personatges, la gent a banda i banda de la càmera i reveure "els vells" de les primeres temporades. Quin privilegi poder tornar-hi amb aquest personatge que estimo tant , diu Babett Knudsen en una nota de premsa de Netflix on s'ha anunciat l'elenc de la nova temporada.


La plataforma d'streaming ja va recuperar l'abril passat la sèrie al seu catàleg i va anunciar la nova temporada, prevista per a l'any vinent.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —