Els Rolling Stones ameancen Trump
Per EFE
Publicat el 28 de juny 2020

Els Rolling Stones han advertit el president dels Estats Units, Donald Trump, que no utilitzi les seves cançons en els seus mítings i que, si continua fent-ho, haurà d'enfrontar-se a accions legals.

Un comunicat de la banda, publicat per la premsa nord-americana, diu que ha posat ja l'assumpte en mans del seu equip legal i que estan en contacte amb l'associació internacional que protegeix els drets d'autor, BMI, perquè s'aturi l'ús no autoritzat per part de Trump de la cançons de Rolling Stones.

La campanya de Trump va utilitzar la cançó "You Can't Always Get What You Want" en el seu últim míting de Tulsa, a Oklahoma, encara que ja ho va fer una primera vegada en un míting de 2016.

“Aquesta podria ser l'última vegada que el president Donald Trump utilitza cançons dels Stones", diu un comunicat de la banda citat pel diari "Deadline", especialitzat en informacions sobre Hollywood i el món de l'entreteniment.

"Malgrat les directives de cessament i desistiment de Donald Trump en el passat, els Rolling Stones estan prenent mesures addicionals per a impedir que utilitzi les seves cançons en el futur en qualsevol de les seves campanyes polítiques", adverteixen.

"L'equip legal dels Stones està treballant amb BMI. BMI ha notificat a la campanya de Trump en nom dels Stones que l'ús no autoritzat de les seves cançons constituirà una violació del seu acord de llicència. Si Donald Trump ignora l'exclusió i persisteix, s'enfrontarà a una demanda per reproduir música de manera no autoritzada", diu el comunicat.En un tuit de 2006, la banda ja va dir que no feien costat a Donald Trump.

No és la primera vegada que el president Donald Trump té problemes per utilitzar cançons en els seus mítings i de manera no autoritzada pels autors.

La família de Tom Petty, mort en 2017 per sobredosi, va advertir el president Trump que no utilitzés "I Won't Back Down" en el míting de Tulsa. En un tuit la família de Petty va considerar que, a més de no haver estat autoritzat, el cantant mai hauria volgut que la seva cançó fos utilitzada "en una campanya d'odi".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —