Rosalía madremía bajale
Per Redacció
Publicat el 01 de febrer 2022

Rosalía ha mostrat a les xarxes socials la portada del seu nou disc, Motomami, i ha aprofitat per anunciar que divendres publicarà una nova cançó. A la portada es veu el seu nom escrit en bolígraf i el logotip del nou àlbum, en estil grafiter i de color vermell, que ja havia compartit quan va anunciar-lo. Des d’un pla americà, apareix la cantant com a protagonista; nua, amb dues cues altes, un casc de moto i la seva manicura impecable, segell personal d’ungles llargues. 

La catalana va fer l’anunci del nou disc a principis del passat novembre. Des de llavors n’ha compartit diversos avanços, com el senzill La Fama, juntament amb The Weeknd, o uns fragments de cançons a través del seu perfil de TikTok. 

@rosalia

 

♬ H E N T A Ï La Rosalía XXXXXMoTOMAMiįįīïìį - La Rosalia

Un d’aquests avançaments, HENTAI, s’ha viralitzat per xarxes, rebent una pluja de crítiques i mems en resposta a la lletra, la qual ha cridat l'atenció entre alguns fans per considerar que trenca amb l'estil habitual de la cantant. 

De moment no s'ha anunciat cap data de llançament concreta per Motomami, però se sap que el treball es farà públic aquest 2022.  

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —