Zelenski
Per EFE
Publicat el 27 de febrer 2022

Les delegacions de Rússia i Ucraïna han confirmat que es reuniran a la ciutat bielorussa de Gómel, pròxima a la frontera ucraïnesa, per negociar un possible cessament de les hostilitats. Segons el cap de la delegació russa, Vladímir Medinski, es dirigeixen de Minsk a Gómel, i el mateix està fent una missió ucraïnesa des de Kíev.

"Acordem que la delegació ucraïnesa es reuniria amb la russa sense condicions prèvies a la frontera entre Ucraïna i Bielorússia, prop del riu Pripiat", segons el canal oficial de Telegram de Zelenski.

Al matí, el Kremlin havia enviat una delegació negociadora russa a Bielorússia per entaular converses amb representants ucraïnesos sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna. Tanmateix, el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, inicialment s'hi havia negat, en denunciar que el diàleg no pot dur-se a terme en un país que és còmplice de l'agressió russa contra Ucraïna. I proposava fer-ho en països com ara Polonia, Turquoa o l’Azerbaïdjan.

L'enviament d'aquesta delegació des de Moscou arriba en el quart dia d'invasió russa, que va començar en la matinada del dijous, amb forces del Kremlin que assetgen Kíev i han pres altres ciutats, com Khàrkiv, amb 1,4 milions d'habitants.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —