vacuna
Per EFE
Publicat el 11 d’agost 2020

El president de Rússia, Vladímir Putin, ha anunciat aquest dimarts que el seu país ha aconseguit ser el primer en el món a registrar una vacuna contra el nou coronavirus.

"Aquest matí s'ha registrat, per primera vegada en el món, una vacuna contra el nou coronavirus", ha dit el cap del Kremlin en una reunió amb el Gabinet de Ministres. El ministre de salut, Mikhaïl Muraixko, afirma que la vacuna és efectiva, segura, i que ha superat totes les proves necessàries per aconseguir una “immunitat estable” davant la Covid-19

El cap del Kremlin ha afegit que una de les seves filles ja s'ha vacunat i ara es troba "bé": "Espero que ben aviat puguem començar a produir en massa aquest remei", ha assenyalat durant la reunió. Al mateix temps, ha dit que la vacunació serà voluntària, perquè "ho facin els que així ho desitgen".

Putin confia que els països estrangers també podran desenvolupar pròximament les seves vacunes contra la Covid-19: "Espero que els nostres col·legues a l'estranger també segueixin la seva labor i que en el mercat dels fàrmacs i vacunes hi haurà més remeis que es puguin utilitzar", ha dit. 

Rússia és en l'actualitat el quart país en el món pel número dels contagis per coronavirus amb 897.599 casos confirmats, 4.945 més que ahir, segons les últimes dades oficials.

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —