platja
Publicat el 31 de juliol 2020

Platges i cinema

Del 5 al 23 d'agost se celebra la nova edició del festival Cinema Lliure a la Platja amb totes les mesures de seguretat necessàries. Les pel·lícules es projecten a Barcelona (CEM La Mar Bella), Palamós (Platja Gran de Palamós), Tossa de Mar (Platja Gran de Tossa de Mar). Abans de cada pel·lícula, es projectarà un curtmetratge del festival FILMETS.

A Barcelona, cal reservar el lloc amb un formulari habilitat a la web una setmana abans de la projecció. S'hi pot anar en grups d'un màxim de quatre persones i la franja d'entrada és de 20 h a 21h. Des de l'organització, recorden que és important arribar abans d'hora per evitar les aglomeracions.

Aquesta és la cartellera:

Els dies que vindran (Català subtitulat en anglès): Vir i Lluís fa només un any que estan junts quan descobreixen que esperen un fill. A través de l'evolució de l'embaràs real de la parella d'actors, la pel·lícula explica la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència transformadora d'aquest procés.

 • Tossa de Mar: 05/08/2020

 • Barcelona: 06/08/2020

Solo nos queda bailar (Gregorià subtitulat en castellà): Merab balla des de petit al Ballet Nacional de Geòrgia amb la seva parella de ball, Mary. El seu món es torna del revés quan apareix el carismàtic i despreocupat Irakli, que es converteix en el seu gran rival i el seu gran desig En un entorn molt conservador, Merab troba la necessitat d'alliberar-se i arriscar-ho tot.

 • Palamós: 09/08/2020

 • Barcelona: 11/08/2020

El despertar de las hormigas (Castellà substitulat en anglès): En un poble de Costa Rica, la Isabel (30) és una bona mare, dóna i nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill, "l'home", una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb si mateixa, el seu entorn i la seva família.

 • Barcelona: 13/08/2020

 • Palamós: 16/08/2020

La famosa invasión de los osos en sicilia (Francès subtitulat en castellà): Tonio, el fill del Rei Os, és capturat per un grup de caçadors a les muntanyes sicilianes. Amb l'arribada de l'hivern que amenaça al poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que aconsegueixen trobar a Tonio, descobreixen que els ossos no està destinat a viure a la terra dels homes.

 • Tossa de Mar: 19/08/2020

 • Barcelona: 20/08/2020

 • Palamós: 23/08/2020

 

Música als parcs 2020
 

Des del 4 d'agost i fins al 27 d'agost, torna el cicle musical "Música als Parcs", que aquest any fa 25 anys. Cada dimarts i dijous del mes d'agost, podreu gaudir de música clàssica, jazz, i molt més al llocs tan especials com el Parc Güell i els Jardins de Joan Maragall.

Els concerts són totalment gratuïts i comencen a les 20:30, però per evitar aglomeracions, les acomodacions s'iniciaran a les 19:30.

Tot i que l'organització encara està a l'espera del permís del PROCITAT per poder dur a terme tots els concerts, aquests són algunes de les actuacions que estan programades:

 • Dimarts 4: Maria Ribera Gibal, guitarrista

 • Dijous 6: Irene Reig i Héctor Floría, quartet

 • Dimarts 11: Mac Trio, grup de jazz

 • I molts més

 

Recorreguts urbans per Barcelona

El 31 de juliol, el Museu d'Història de Barcelona torna amb una oferta variada d'itineraris per descobrir i connectar amb la ciutat. Hi ha 21 itineraris per tots els gustos, des d'una temàtica més literària i simbòlica amb rutes com "Altures i senderes. Verdaguer i Maragall diuen Barcelona", fins a una Barcelona més moderna, amb "Gràcia 1900. L'aparador burgès d'un barri obrer" o "Barcelona 1902: Urbanitzar la muntanya pelada". Per un itinerari més històric, podeu escollir rutes com "Quan el Call era el call dels jueus" o "La formació d'una capital. La ciutat medieval".

El preu varia entre el 2 i els 8,50 euros, tot i que alguns dels itineraris són gratuïts. Cal reservar plaça a aquest formulari. 

PROPERES VISITES I ITINERARIS URBANS: 1. La primera Balconada de Barcelona Dimecres 29 de juliol, a les 18:30 h. MUHBA...

Posted by MUHBA Museu d'història de Barcelona on Dimarts, 28 de juliol de 2020

Exposició “Vuelo Rasante”

Del 30 de juliol al 7 d’agost, el pintor Carlos Díaz presenta una exposició a la sala Parés. L’artista explica que sempre ha mirat al cel i que últimament a après a mirar al terra, i que sota els nostres peus passen moltes més coses que a sobre dels nostres caps. L’exposició se centra en pintures que enfoquen el terra, els passos de la gent, els fulls caiguts o l’aigua de la pluja. 

La podeu visitar de manera gratuita de 12 a 14h o de 16 a 20h.

Foto: Carlos Díaz

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —