Avions de Ryanair
Per EFE i Redacció
Publicat el 27 de juliol 2020

L'aerolínia irlandesa Ryanair ha assegurat que el seu programa de vols seguirà operatiu entre el Regne Unit i l'Estat espanyol, tot i la quarantena de 14 dies imposada pel govern britànic a tots els viatgers que arribin de territori espanyol. Una mesura que no va quedar exempta de crítiques per part dels sectors afectats a causa de la falta d'avís sobre la mesura.

El director financer de la companyia aèria, Neil Sorahan, ha declarat a la BBC que el "mercat roman obert" i que el "calendari continua actiu", motiu pel qual continuaran operant des de i cap a l'Estat espanyol "amb normalitat".

 


Sorahan ha precisat que la companyia "manté sota revisió" totes les operacions a la vegada que continua reactivant el seu programa de vols, després de veure's obligat a cancel·lar el 99% dels seus trajectes durant el confinament decretat per la pandèmia.

Ara mateix, una de les grans preocupacions de Ryanair és una "segona onada" de Covid-19 a tota Europa. Així ho ha anunciat la companyia després de publicar un comunicat on s'anunciaven els 185 milions d'euros de pèrdues que va registrar la companyia durant el primer trimestre fiscal (abril a juny) de 2020.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —