Avió de Ryanair enlairant-se a l'aeroport de Lleida-Alguaire
Per ACN
Publicat el 03 de juliol 2020

Ryanair ha tornat la meitat dels reemborsaments tramitats l’abril pels vols cancel·lats a causa del coronavirus. La companyia aèria ha informat en un comunicat que ingressarà la meitat que hi queda el 15 de juliol, ja que, de moment, l’aerolínia només ha resolt íntegrament els procediments que es van tramitar durant el mes de març.

A finals d’aquest mes es preveu el reemborsament de tot el mes de maig i de la major part del juny. Dins d’aquestes xifres també s’inclouen els passatgers que han acceptat bons de viatge i canvis de viatges gratuïts per vols operats per Ryanair durant els mesos de juliol, agost i setembre.

La companyia de baix cost ha sol·licitat a les agències de viatges en línia que proporcionin detalls de les reserves no autoritzades per poder "processar també aquests reemborsaments". Segons ha afirmat l’empresa en el mateix comunicat, una "minoria significativa de devolucions" han estat bloquejades, perquè les agències fan servir "adreces de correu falses i targetes de crèdit virtuals per fer les reserves", les quals no poden ser rastrejades.

Per aquest motiu, la companyia aèria reclama als clients que encara no han rebut el reemborsament que es posin en contacte amb les agències per assegurar-se que estan seguint les instruccions de Ryanair i per comprovar que s’està cooperant en la tramitació de les sol·licituds.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —