El Festival Sónar, ajornat fins al 2021
Per ACN i Redacció
Publicat el 08 de maig 2020

Aquest 2020 no hi haurà Sónar. El festival ha anunciat aquesta tarda la cancel·lació de l'edició d'aquest any perquè era l'única opció "possible" per garantir la salut i seguretat d'assistents, artistes i dels equips involucrats. En un comunicat, els organitzadors asseguren que han valorat "totes les opcions", però que, d'acord amb les normatives governamentals, no els queda altre remei que ajornar l'edició a l'any que ve.

Així, el Sónar s'emplaça a l'any 2021, amb dates ja confirmades per als dies 17, 18 i 19 de juny als recintes de la Fira Montjuïc de Barcelona i la Fira Gran Via de L'Hospitalet. En el mateix comunicat, els responsables del festival expliquen que l'objectiu és "reprogramar" la majoria d'activitats i artistes que havien de participar-hi enguany. Chemical Brothers, Arca, The Blaze i Richie Hawtin eren els caps de cartell de l'edició d'aquest any, que havia de començar el 18 de juny.

Tanmateix, el festival prepara per aquest 2020 una edició extraordinària de Sónar+D el seu congrés tecnològic, el 18 i 19 de setembre al CCCB amb contingut "fonamentalment en línia i gratuït".

Pel que fa al reemborsament de les entrades, el festival enviarà un correu electrònic el 19 de maig amb informació sobre els avantatges que donarà a aquelles persones que conservin les entrades, tot i que també oferirà la possibilitat de retornar-ne l'import a aquells que ho sol·licitin.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —