Cribratges Besòs
Per ACN
Publicat el 20 d’agost 2020

El Departament de Salutha començat a les 9 del matí un cribratge massiu en joves d'entre 18 i 40 anys per detectar possibles casos asimptomàtics de Covid-19 als barris de Collblanc i la Torrassa de l'hospitalet de Llobregat, on hi van haver els primers grans rebrots a l'àrea de Barcelona.

El punt de recollida de mostres està ubicat al Centre Municipal Torre Barrina, al número 67 de la carretera de Collblanc, on s'han congregat aquest matí moltes persones interessades en fer-se la prova PCR. Avui acabarà a les 19 hores per continuar des del dilluns que ve i fins dijous 27 d'agost.  Es recolliran mostres per fer una PCR als veïns que hi vagin voluntàriament, i que siguin residents als barris, tinguin preferentment entre 18 i 40 anys d'edat, siguin asimptomàtics, i no s'hagin fet recentment una PCR per a la detecció del SARS-CoV-2.

De la mateixa manera que la resta de cribratges intensius fets els darrers dies, l'objectiu de la campanya en aquests barris de l'Hospitalet és contribuir a trobar persones que són portadores del virus sense saber-ho i tallar les cadenes de transmissió de la malaltia.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —