Salut fa una crida per contractar sanitaris de diferents especialitats davant de l'augment de casos de Covid
Per ACN
Publicat el 27 d’octubre 2020

Salut fa una crida per contractar sanitaris de diferents especialitats davant de l'augment de casos de Covid-19 dels darrers dies. En un missatge publicat la setmana passada en els canals per a professionals, Salut busca que sanitaris amb disponibilitat s'apuntin al registre habilitat fa uns mesos davant de l'emergència sanitària del coronavirus per "garantir el contínuum assistencial" i l'"eficàcia dels serveis sanitaris". El registre està obert a tots els perfils sanitaris, com metges, infermeres, gerocultores, fisioterapeutes, psicòlegs, treballadors socials o zeladors, entre altres. També s'obre una borsa per a administratius i especialistes en salut pública per a l'enquesta de casos i identificar-ne els contactes.

L'Àrea d'Organitzacions i Professionals del Servei Català de la Salut (CatSalut) ha fet diverses crides als professionals sanitaris en els darrers mesos davant de la crisi de la Covid-19. Així, la primera, a finals de març, va anar dirigida a tots els professionals sanitaris per cobrir els espais hospitalaris temporals que s'estaven obrint. La segona va ser a l'abril, per incorporar-se a les residències de gent gran.

La tercera crida del CatSalut va ser a principis de juliol davant del rebrot del Segrià i aleshores es buscaven especialment professionals d'infermeria, metges i metgesses de família, internistes, intensivistes o d'urgències i tècnics auxiliars (TCAI). La quarta publicació va ser a finals de setembre, dirigida a professionals d'infermeria per treballar al 061 Salut Respon davant de l'increment de trucades sobre la Covid-19.

D'altra banda, aquest dilluns s'ha publicat una borsa de treball per incorporar personal per fer les enquestes de casos i identificació de contactes de les persones amb coronavirus. Els perfils que busquen són, concretament, administratius i titulars superiors especialistes en salut pública.

Aquesta borsa de treball s'obre després que el Govern acordés crear la setmana passada el programa de salut pública per a la realització de les enquestes de casos i la recollida de contactes davant de l'emergència sanitària. La previsió és incorporar fins a 500 persones més als equips de rastreig.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —