Salut es planteja ampliar la mobilitat entre Barcelona i les regions metropolitanes
Per ACN
Publicat el 22 de maig 2020
Temps de lectura 2 minuts

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha assenyalat que estan estudiant "si es factible" augmentar la mobilitat entre la ciutat de Barcelona i les regions metropolitantes en les properes setmanes d'acord amb els indicadors de l'evolució de la pandèmia del COVID-19. 

D'aquesta manera, Vergés ha afirmat aquest divendres en roda de premsa que estan treballant en aquest sentit amb l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), especialistes en mobilitat i altres experts. En qualsevol cas, Salut vol comptar amb el "consens" dels municipis i tenint en compte també les diferents realitats dins de les regions sanitàries. 

"Rigor" en les propostes

Sobre la confirmació per part del Ministeri de Sanitat del pas a la fase 1 de Barcelona i l'àrea metropolitana i a la fase 2 del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i l'Aran, Vergés ha destacat que les propostes de desescalada del Govern "tenen sempre un component de rigor". A més, ha assegurat que "tothom vol avançar i recuperar la vida i l'activitat comunitària, social i econòmica però de forma segura per no haver de fer passos enrere". 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —