Salut obre un punt de vacunació sense cita al campus de la UAB
Per ACN
Publicat el 03 de setembre 2021

Coincidint amb l'inici del curs universitari, el pròxim 8 de setembre el Departament de Salut obrirà un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estarà ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, i obrirà de dilluns a divendres.

En aquest punt hi podran accedir sense cita prèvia totes aquelles persones que no hagin rebut cap vacuna, o bé que estiguin pendents d'una segona dosi. També estarà obert a la població que visqui a la zona. La iniciativa té com a objectiu augmentar el percentatge de la població universitària vacunada.

En aquest sentit, Salut ha recordat que la implicació d'aquesta franja d'edat "és fonamental" per tal d'arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat.

El nou punt de vacunació de la UAB se suma als altres 20 que la Regió Sanitària Metropolitana Nord té oberts al territori, a les poblacions d'Arenys de Mar, Badalona, Barberà del Vallès, Granollers, Mataró, Mollet, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Vilassar de Mar, Llinars del Vallès, Rubí i Terrassa.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —