Escola
Per ACN
Publicat el 28 de gener 2022

Salut preveu canvis en les properes setmanes en els tests a escolars si es consolida la baixada de casos, que podria haver-se iniciat després que aquest dilluns s'arribés a la xifra més alta de persones de centres educatius confinades (132.233 entre alumnes, docents i personal).

En aquest sentit, Salut i Educació veuen una "escletxa d'optimisme". La responsable dels programes de Salut Pública en la infància i l'adolescència, Laia Asso, tampoc veu improbable un canvi en les quarantenes, però diu que primer s'haurien de modificar els protocols generals estatal i català. D'altra banda, recomanen celebrar el carnaval a l'aire lliure, i fer les visites de portes obertes en grups reduïts i les sessions informatives per via telemàtica.

En una roda de premsa conjunta entre Salut i Educació, Asso ha dit que si aquesta baixada de casos de Covid-19 es consolida, preveuen revisar "a la baixa" el testatge als alumnes quan hi ha un positiu a l'aula ara s'ofereix la possibilitat de fer un test a tots els escolars que no s'han de confinar.  

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —