Prohibició
Per ACN
Publicat el 09 d’octubre 2020

El Departament de Salut ha prorrogat 15 dies més les restriccions vigents per aturar la Covid-19 a Catalunya. Entre aquestes, destaca la prohibició de fer reunions socials de més de sis persones, ja sigui tant en l'àmbit públic com privat.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest divendres una nova resolució en la qual s'informa de la vigència durant 15 dies més de les limitacions degut a la situació epidemiològica actual. El text estableix que el manteniment de les limitacions dels contactes i les activitats en grup es considera "una mesura proporcional, idònia, necessària i justificada amb la finalitat de trencar les cadenes de transmissió, evitar els contagis i impedir l'expansió de la infecció".

Queden fora d'aquesta prohibició les activitats religioses, les docents, les d'oci infantil i juvenil (extraescolars), les d'intervenció sociosanitària, les culturals i els transports. Les biblioteques, museus i monuments queden oberts complint amb el seu pla sectorial i les activitats lúdiques, esportives, els parcs d'atraccions i infantils també seguiran oberts i hauran de seguir les recomanacions.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —