Sánchez anuncia que es reunirà amb Aragonès a la taula de diàleg
Per ACN
Publicat el 14 de setembre 2021

La taula de diàleg serà demà i el president del govern espanyol hi serà. Ha estat el mateix Pedro Sánchez qui s'ha encarregat d'esvair els dubtes en una entrevista a TVE, en horari de màxima audiència. "Sempre he defensat que ens hem d'escoltar i faig una aposta ferma pel diàleg i per la retrobada", ha indicat, just abans de confirmar que liderarà la delegació espanyola.

Sánchez ha insistit en la fórmula de buscar el que uneix la societat catalana i espanyola però s'ha mostrat inflexible en el punt del referèndum d'autodeterminació, que ha tornat a denegar. Sí s'ha mostrat partidari que la societat catalana refrendi l'hipotètic pacte que surti de la taula, però ha alertat la part catalana que si opta per màxims, "el diàleg durarà poc".

"Represa del diàleg" i situació dels objectius

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, espera que la reunió que mantindrà aquest dimecres amb el cap de l’executiu espanyol, Pedro Sánchez, prèvia a la taula de diàleg serveixi per fixar algunes de les premis es al procés de negociació. Segons un comunicat de Presidència, Aragonès considera la trobada la “represa” del diàleg i creu que servirà per “situar els objectius i la metodologia” de la taula de diàleg. El Govern, que confirma així que les reunions es faran demà, anunciarà “en les properes hores” els membres de la delegació catalana al complet.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —