Gag de la sèrie de televisió 'Polònia'
Per ACN
Publicat el 08 de juliol 2020

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha confirmat que la sèrie del migdia Com si fos ahir i el programa d’humor polític Polònia tornaran a la graella a partir de novembre, tot i que la data és "oberta" i es podria avançar "sempre que millori la previsió d’ingressos a la CCMA".

Els responsables de la televisió pública avaluaran la inversió publicitària d’aquest juny per veure si és possible reprendre-la el setembre o si, per contra, s’ha d’esperar fins una mica més endavant.

Sanchis ha explicat en una entrevista a Els matins, de TV3, que han demanat al Govern entre tres i cinc milions d’euros per "salvar part de la programació que perilla per l’impacte de la pandèmia en la publicitat".

Des de fa setmanes, hi ha una gran incògnita sobre la viabilitat d’aquests programes en la futura programació de TV3, fins al punt que els actors de la telenovel·la del migdia van fer un vídeo reivindicant la necessitat de mantenir-la.

Per altra banda, en una nota enviada als mitjans, TV3 manifesta que la caiguda "dràstica" dels ingressos publicitaris a causa de la crisi sanitària va obligar a "revisar totes les partides de despesa en producció audiovisual a la CCMA" per afrontar una previsió de tancament amb 15 milions d’euros menys. Això va afectar produccions i projectes d'inversió entre els quals es troben el programa Polònia i la telenovel·la Com si fos ahir.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —