La UE Sant Andreu es converteix en el primer club català en retransmetre un partit per la plataforma d'streaming
Publicat el 09 de novembre 2020
Temps de lectura 4 minuts

La UE Sant Andreu s'ha convertit en el primer club català en emetre un partit del primer equip per Twitch. En l'àmbit estatal, només el Real Madrid CF i el DUX Inter de Madrid havien emés contingut esportiu per la plataforma audiovisual. 

El club ha iniciat la iniciativa perquè els aficionats poguessin veure el partit entre el Sant Andreu i el Banyoles (1-0), amb victòria andreuenca gràcies a un gol de Víctor Alonso al minut 87. La retransmissió ha comptat amb unes 3.608 visualitzacions i s'ha vist en una quinzena de països arreu del món. 

Per què en aquest moment?

El Directiu d'Àrea Audiovisual i Corporativa del club, Quim Mas, ha explicat al Diari de Barcelona que es van trobar que tenien el partit "en blanc". Normalment, Footters i Betevé retransmeten els partits de la UE Sant Andreu. En aquest cas, Betevé "portava dos partits seguits", i per tant, no podia fer un tercer; i Footers tampoc podia retransmetre el partit. 

En aquest cas, el club quadribarrat va decidir retransmetre ell mateix per poder oferir el partit a la seva afició. Segons que explica Mas, van escollir Twitch enlloc de YouTube, perquè té uns requisits "molt més assequibles per monetitzar". 

El propi Mas ha indicat que les sensacions han estat "positives" i per ser la "primera emissió" que feien havien pogut agrupar 120 persones úniques durant el directe. A més, ha indicat que és una nova plataforma que utilitzaran per quan el partit del Sant Andreu no pugui ser operat per Betevé o Footers. 

A més, el directiu ha assegurat que davant d'aquest ambient "una mica descafeïnat" en què s'estan jugant els partits del Sant Andreu (sense públic), Twitch els ha començat a retornar aquesta proximitat amb els aficionats, fet que els ha donat una "sensació de comunitat".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —