Cartell de la Festa Major de sants 2021
Per ACN
Publicat el 20 d’agost 2021

El barri barceloní de Sants reconeixerà el sector sanitari i el comerç pel paper clau que han tingut en la pandèmia de la Covid a la seva festa major, que se celebrarà del 24 al 29 d'agost. Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, amb aquest propòsit, en el pregó d'aquesta edició de les festes de Sants, intervindran la directora del CAP Numància, Marta Sorribes, i el pastisser Joan Galimany, propietari de la Kessler-Galimany, una de les pastisseries més antigues i emblemàtiques del barri.

Després d'una celebració de "mínims" el 2020 per la pandèmia, Sants ha preparat aquest any una festa major amb un format reduït de sis dies, adaptat a la situació sanitària i aplicant tots els protocols vigents i totes les activitats finalitzant com a molt tard a les 00.30 hores.

Totes les activitats de la festa major de Sants es faran amb reserva prèvia i control d'aforaments. Els jardins de Can Mantega seran l'espai central d'activitats, amb la celebració del pregó, tallers infantils, espectacles culturals i populars, i s'adornaran vuit carrers.

El dispositiu de neteja inclou la instal·lació de 60 lavabos mòbils, una vintena d'ells adaptats, i el reforç del protocol de neteja dels carrers participants i del barri.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no ha avalat avui la quarta pròrroga del confinament nocturn, vigent des del passat 16 de juliol, a Barcelona, per la qual cosa les festes de Sants seran una pedra de toc davant la proliferació últimament de botellons a la capital catalana, on la passada matinada la Guàrdia Urbana va haver de desallotjar 1.300 persones i detenir-ne dues més per incomplir el toc de queda en les festes de Gràcia.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —