Aula d'escola
Per EFE
Publicat el 05 de setembre 2020

L'ONG Save the Children ha demanat aquest divendres invertir i prioritzar l'educació per reduir les desigualtats que ha accentuat la crisi provocada per la Covid-19.

Coincidint amb l'inici del curs escolar, Save the Children ha fet públic un document per a una "Tornada a l'escola segura i inclusiva" que destaca que "a Espanya s'ha d'invertir més i millor en educació durant els propers anys per no deixar enrere tota una generació".

Segons l'informe PISA del 2018, Espanya és el segon país de la UE on es repeteix més curs per ser pobre, i per això aquesta organització reclama un curs escolar amb la màxima presencialitat de l'alumnat i prestar urgentment dispositius electrònics i connexió a internet a aquells alumnes que ho necessitin per seguir amb normalitat les matèries.

Patricia tiene un hijo y una hija y vive con ellos y su marido en Sevilla. Defiende la vuelta al cole de forma presencial, pero teme al contagio del coronavirus. Instamos a que se garantice un regreso a las aulas seguro. Firma para #DarLaVueltaAlCole: https://t.co/HkEOv4Mxs5 pic.twitter.com/TQrmBm7lea

 

 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —