La companyia oferirà un servei de 'motosharing'
Per Redacció i ACN
Publicat el 27 d’agost 2020
Temps de lectura 3 minuts

Seat avui ha posat en marxa el seu primer servei de mobilitat compartida a Barcelona amb el desplegament d'una flota de 632 motos 100% elèctriques. A través de la marca Seat MÓ, presentada el passat mes de juny, el grup automobilístic oferirà dos tipus de serveis amb l'objectiu "d'assegurar la mobilitat individual a tots els ciutadans", tal com ha expressat en un comunicat. 

El primer consisteix en una plataforma de 'motosharing', similar a la que ofereixen companyies com eCooltra o Yego, entre d'altres. El segon es basa en un model de subscripció que permet tenir accés a una moto per setmanes o per mesos sense necessitat de permanència. Aquesta última opció també estarà disponible per a patinets elèctrics. 

 

Segons Seat, la implementació d'aquests nous serveis garantirà la mobilitat fins i tot en dies de restricció de tràfic després de la posada en marxa de la Zona de Baixes Emissions. Pel responsable de Seat MÓ, Lucas Casasnovas, el llançament d'aquests productes "reforça el compromís de Seat amb la nova mobilitat urbana i suposa un pas més en l'objectiu de treballar per una mobilitat més accessible i assequible pels ciutadans, especialment els joves".

La consellera d'Empresa, Ángels Chacón, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de Seat, Carsten Isensee, durant la presentació de Casa Seat a Barcelona. 

Serveis que ofereix 

Pel que fa al servei de 'motosharing', Seat ha desenvolupat una aplicació mòbil que permet localitzar les seves motos elèctriques i desbloquejar-les. En el bagul del vehicle hi haurà dos cascs, gorres d'un sol ús i tovalloletes hidroalcohòliques com a mesura de protecció contra la covid-19. A banda, les motos seran desinfectades amb un producte que protegeix els vehicles, eliminant possible virus, microbis, bacteris i fongs, segons assegura la companyia.

En relació amb el model de subscripció, Seat permet l'opció de tenir accés a una moto per setmanes o mesos, pagant una tarifa que inclou l'assegurança del vehicle, el manteniment, un casc i un canvi de bateria setmanal, sense necessitat de permanència. El cost d'aquest servei és de 75 euros setmanals o 200 mensuals. En cas que la moto es llogui trimestralment, aquest import passa a 150 euros mensuals. 

Aquest model estarà disponible en els dos models de patinet elèctric que ha desenvolupat l'empresa: l’ eKickscooter 25, que es pot utilitzar per a 15 euros a la setmana o 40 euros al mes, i l’eKickscooter 65, que té un preu de 25 euros setmanals o 75 euros mensuals.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —