Joves a l'hotel Palma Bellver de Mallorca.
Publicat el 30 de juny 2021

Passeig Marítim de Mallorca. Una enorme passarel·la de palmeres i vaixells de luxe. Davant del mar. Hotel Palma Bellver de quatre estrelles amb habitacions recentment reformades. Centenars d'estudiants espanyols -249, 62 dels quals positius- que anaven a celebrar el final de curs s'agrupen als balcons del ja batejat com a 'Hotel Covid' reclamant justícia sota el lema de 'segrest balear'.

Estan confinats després de ser contactes estrets d'algun dels 1.200 positius del brot que hi ha hagut al petit paradís turístic a causa de les macro-celebracions i macro-esdeveniments dels últims dies. S'entén l’eufòria: viatge de final de curs amb els col·legues, acabar la selectivitat, solstici d'estiu, Sant Joan, respirar una mica després de mesos d’incertesa i restriccions... Se la van jugar i la partida ha anat en contra seva.

Et pot interessar...👇🏻


"Sabíem que corríem el risc de contagiar-nos, no es complia cap mesura de seguretat"


A l'estil de 'Twitter haz tu magia' tres estudiants van decidir penjar un vídeo a les xarxes exposant la situació i denunciant que estaven vivint un segrest. “Ens estan amargant el viatge amb aquestes actituds”, “Estem retinguts de manera il·legal pel govern balear als seus hotels, alguns som menors i no s'han posat en contacte amb els nostres pares", “Les autoritats no confirmen poder tornar a casa el dia 30 i just aquesta setmana són les proves per entrar a l'exèrcit i pujar nota a la selectivitat".

@lucianoya_

##secuestrogobiernobalear ##baleares ##mallorca ##covid ##injusticia ##tufindecurso ##secuestro ##gobiernobalear @blancaamendezz @isacepedano @lolacayetanoo

♬ original sound - lucia noya

La màgia ha succeït. L’actitud ‘pija’ i el gran show d’alguns dels estudiants confinats a l’hotel de quatre estrelles que el govern balear ha contractat per acollir turistes positius de Covid sense símptomes o contactes estrets, i el reclam de llibertat a lo Ayuso style han generat una marea de crítiques i mems a les xarxes sota el hashtag #secuestrogobiernobalear.

— El més vist —
— Hi té a veure —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —