Complex de la Corporació BonÀrea, de Guissona.
Per ACN i Redacció
Publicat el 12 de juliol 2020
Temps de lectura 2 minuts

BonÀrea ha emès un comunicat en què explica que des del mes de juny s'han fet 3.000 proves PCR als seus treballadors i que un 1,2% de la plantilla ha donat positiu en coronavirus; és a dir una seixantena dels seus 5.500 treballadors, dels quals més de 4.000 treballen al centre de treball situat a Guissona (Segarra), considerada com una empresa d'activitat essencial. En aquest centre s'ha treballat al 100% per poder subministrar aliments. 

BonÀrea assegura que ha treballat en col·laboració amb Salut des de principis de juny fins ara. Font: ACN

BonÀrea assegura que s'han seguit els protocols amb l'aïllament de tots els afectats i dels contactes estrets, així com el seu seguiment i control: "La situació actual és de normalitat amb una taxa d'incidència a la baixa i sense cap brot", afegeixen. A més, destaquen que la majoria de casos detectats són "asimptomàtics, lleus i sense hospitalització".

També afirmen que els seus centres de treball estan controlats i que l'índex d'incidència del coronavirus a BonÀrea està dins de la normalitat, ja que aquest 1,2 % és inferior a la mitjana de la població en general (5%) i a la dels sectors d'activitats essencials (10%).

Un Supermercat BonÀrea. Font:ACN

En el comunicat assegura que treballa en col·laboració amb el Departament de Salut de la Generalitat des de principis de juny fins ara i que "s'han pres totes les mesures necessàries per tallar qualsevol cadena de transmissió". També s'ha incorporat al projecte AON-AENOR-FECIC per la "certificació de protocols enfront de la Covid-19" per garantir les pràctiques en la gestió dels riscos derivats de la Covid-19 en les instal·lacions agroalimentàries i serveis.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —