Cartell del Serielizados Fest en línia
Per ACN
Publicat el 26 de setembre 2020

El creador de sèries com 'Perdidos', 'The Leftovers' i la més recent i exitosa 'Watchmen', Damon Lindelof, serà la gran estrella convidada del setè Serializados Fest. El director serà, juntament amb Sally Wainwright ('Gentleman Jack') i Josh Thomas ('Please like me'), un dels entrevistats en línia d'aquesta edició especial de pandèmia del festival. Una edició que també tindrà algunes activitats presencials a Barcelona i Madrid entre el 20 i 29 d'octubre –encara per concretar- i que d'altra banda estrenarà una competició oficial amb estrenes que optaran al premi del jurat.

Les 'projeccions' del festival estaran disponibles a Filmin, i les entrevistes es realitzaran en un plató virtual en format 3D que emetrà al canal de Youtube del certamen.

A l'habitual secció Panorama del festival, enguany s'hi suma una competició oficial, amb una selecció de sèries que opten al premi del jurat. Un jurat format per la catedràtica i periodista Concepción Cascajosa, el director Javier Olivares i la disenyadora Bina Daigeler.

Aquesta és la principal novetat del certamen, més enllà del fet que ha hagut de traslladar a la xarxa bona part de la seva activitat davant la pandèmia del coronavirus. Així, els seus convidats internacionals (almenys els que s'han anunciat fins ara) participaran al festival per via telemàtica, i estrenant, al seu torn, les emissions del plató virtual 'Virtual Show', en format 3D al canal de Youtube del certamen.

A banda dels tres noms citats, també passaran pel festival Rodrigo García, fill de Gabriel García Márquez i realitzador cinematogràfic que età treballant en l'adaptació serièfila de la gran novel·la del seu pare, 'Cien años de soledad'. Així mateix, també serà entrevistat Simon Stalenhag, creador de la novel·la gràfica 'Historias del bucle', que enguany ha arribat a la televisió.

Serializados Fest manté que també comptarà amb actes presencials a Barcelona (CCCB, Phenómena, Casa SEAT, del 20 al 25 d'octubre) i Madrid (Sala Berlanga i a l'Academia de Cine, del 26 al 29 d'octubre), però encara no s'han anunciat els continguts. Tant aquestes activitats com les estrenes de sèries que oferirà el festival s'anunciaran "properament".

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —