- vídeos -
Ginestà
Per Redacció
Publicat el 20 de desembre 2023

El grup Ginestà ha publicat aquest dimarts l’emotiva Mama (Halley Records) en col·laboració amb Maio, germana dels membres del grup, Júlia i Pau Serrasolsas. La balada pop està dedicada a la seva mare i a totes les dones fortes que s’han sentit alliberades. Ho han fet juntament amb un vídeo tendre en què fan escoltar la cançó a la mare en directe. La reacció: tot amor.

“La nostra mare ha hagut de lluitar, ha patit, ha sofert la precarietat laboral que pateixen moltes dones... Però ara, a la maduresa, també ha aconseguit començar a viure pensant en ella. La veritat és que alliberada de responsabilitats, passa per una època molt dolça”, expliquen el Pau i la Júlia a través d’una nota de premsa. Mama és un nou avançament del nou disc de Ginestà que veurà la llum a principis de 2024.

El tema està dedicat a les mares madures, que durant molt de temps han estat centrades en la criança dels seus fills i que per primera vegada, miren cap endavant i cap a elles mateixes. “Ja fa temps va decider no fer seus els somnis dels altres, ara que l’amor s’hi posa, ara que l’amor fa bé”, canten al tema.

Mama està produïda per Xicu i ha estat composta amb piano.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —