El 'Jamais' de l'exposició al Museu Picasso
Per Mar Grau
Publicat el 26 de juliol 2020
Temps de lectura 3 minuts

Espectacles de franc al Grec 

El Grec en Obert és un bloc del Festival Grec que concentra diferents i imaginatives maneres de seguir el Festival d'una manera no presencial. Una manera és mitjançant el canal de Betevé, que té previst retransmetre alguns espectacles de forma gratuïta. 

- Dilluns 27 de juliol, a les 20.30h, emissió en directe per televisió i a la carta: Ma. Live in Tokyo, de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida, des del Teatre Lliure de Montjuïc. 

Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida. Font: Festival Grec 

- Dimarts 28 de juliol, a les 22.00h, emissió en directe per televisió: I sing a song about bananas. Una nit tropical d'homenatge a Xavier Cugat, des del Teatre Grec. 

- Dimecres, 29 de juliol, a les 22.00h, emissió en directe per televisió: Els dies més dolços, d'Els Amics de les Arts, des del Teatre Grec.

Els Amics de les Arts. Font: ACN

Exposició al Museu Picasso

El Museu Picasso ha recuperat 'Jamais' (mai), el gramòfon d'Óscar Domínguez que va causar sensació a l'Exposition internationale du surréalisme de París el 1938. És un objecte surrealista que l'artista canari Óscar Domínguez (1906-1957) va regalar a Pablo Picasso el 1945. 'Jamais' es presenta restaurat –conserva el motor original i torna a girar– i s'acompanya de documents que proven la rellevància que va tenir el gramòfon Pathé transformat en un objecte eròtic i hipnòtic que recorda el cos d'una dona que balla. 

L'exposició del 'Jamais' al museu Picasso s'allargarà fins al 8 de novembre. Font: ACN

L'entrada és gratuïta el dijous a la tarda, però s'ha de fer la reserva prèvia que s'obra quatre dies abans. Es recomana fer-la el dilluns al matí, ja que és més probable aconseguir l'entrada. Si no, el preu de l'entrada es pot visitar a la web del museu, on hi són aplicables tots els descomptes.

Ruta amb bici i bones vistes

Fer una ruta amb bici o amb família sempre és una bona opció per fer al temps lliure. Una ruta que us oferim per aquesta setmana és: Sant Cugat - Sant Medir - Tibidabo - Sant Medir - Sant Cugat. Són aproximadament 26 quilòmetres que es fan amb dues hores. Recomanem fer-ho a primera hora del matí, o al vespre, tot i que si es fa al vespre, és millor ruixar-se d'antimosquits. 

El Tibidabo. Font: ACN

Si 26 quilòmetres són massa, l'aplicació Wikiloc ofereix moltíssimes rutes per començar des d'on vulgueu, tot indicant la dificultat, el desnivell, etc. 

Guinovart al Palau de la Música

El Palau digital de la Música ofereix una mostra gratuïta de les produccions destacades celebrades al Palau de la Música Catalana recentment. Aquesta setmana creiem que és una bona oportunitat per veure:

- El concert en directe del pianista català Albert Guinovart, aquí

Albert Guinovart al Concert del Palau de la Música, l'1 de juliol. Font: ACN

Autocine a la Costa Brava 

Mirar pel·lícules a l'estil 'Grease' i amb una entrada més barata que la del cine normal. A Begur el 17 de juliol es va inaugurar el primer autocine de la Costa Brava. Els visitants podran seguir la pel·lícula dins dels seus vehicles, on el so arribarà a través dels altaveus gràcies a un sistema de radiofreqüència que permet escollir l'idioma. Està situat a un espai amb grans dimensions per afavorir el distanciament social. També s'hi pot demanar sopar i fer altres activitats esportives.

Les pel·lícules per la setmana del 27 de juliol al 2 d'agost, són:

- 27 de juliol, a les 22h: El último Emperador

- 28 de juliol, a les 22h: Los Lunes al Sol

- 29 de juliol, a les 22h: 1917

- 30 de juliol, a les 22h: La Reina de África 

- 31 de juliol, a les 22h: Los Paraguas de Cherburgo 

- 1 d'agost, a les 22h: Green Book 

- 2 d'agost, a les 22h: Especiales 

El preu de les entrades és de 20€ per cotxe, per tant si s'omple sortiria a 4€ per cap.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —