- vídeos -
Marta Fons
Per Francesc Grau , Clàudia Vila , Emma Soler , Lian Subirat , Mariona Triadú i Marta Segarra
Publicat el 19 d’abril 2021
Duració 10 minuts

Hi ha una data límit per apostar per un somni? Què passa quan per fi podem perseguir les nostres metes però som massa grans a ulls de la societat?

Per a molts, i com diu ella mateixa, la Marta Fons va descobrir la seva vocació d’actriu tard. Conscient dels obstacles que això li ocasiona, ella segueix endavant i declara que morirà damunt d’un escenari. Aquest any ha obert un negoci i ha actuat en fins a tres obres de teatre, tot això mentre duu a terme una feina d'aquelles considerades "normals” com a comercial de cursos d’oposició. Als seus 59 anys, la Marta segueix lluitant pel seu somni de viure del teatre.

La Marta no té pèls a la llengua i posa de manifest la precarietat del sector cultural i el buidatge progressiu de les sales de teatre, i denuncia que hi hagi feines que no es considerin com a tals. La pandèmia ha agreujat totes aquestes problemàtiques, però, com diu ella, això ja ve d’abans de la Covid.

'El silenci dels aplaudiments' és una metàfora sobre el reconeixement que es mereix la Marta i tantíssima gent de la cultura i altres sectors, però que mai arriba. La seva passió és contagiosa; el seu riure, estrident, i les seves ganes de menjar-se el món, admirables.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —