Ferrando
Per ACN
Publicat el 28 de juny 2021

La professora, directora d'escena, autora escènica i intèrpret Sílvia Ferrando serà la nova directora general de l'Institut del Teatre (IT) de la Diputació de Barcelona, després d'haver superat el procés de selecció per al càrrec en què hi concorrien tres candidatures.

El nomenament oficial es farà efectiu per decret el proper 5 de juliol. Ferrando és doctora en Arts Escèniques per la UAB, llicenciada en Dramatúrgia i Direcció per l'IT i en Matemàtiques per la UPC. Exerceix com a docent d’interpretació, direcció escènica, dramatúrgia i escenografia a l’Institut del Teatre des del 2007. La seva trajectòria professional inclou més d'una quarantena de projectes escènics en què ha exercit com a directora, dramaturga o actriu.

Ha treballat en espais com el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Español o los Teatres del Canal de Madrid, així com en esdeveniments com el Festival Grec, el Temporada Alta, la Fira de Tàrrega o el Festival Internacional de Teatre de Sitges. Les seves creacions també s’han vist en països com Suïssa, Argentina, Mèxic i Egipte.

Sílvia Ferrando substituirà Núria Plana, que va ser nomenada directora provisional de l’Institut del Teatre l’1 d’abril amb caràcter d’urgència després de la publicació el 26 de març de les bases del concurs per a la provisió del lloc de treball de director o directora general de la institució.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —