Silvio Berlusconi hospitalitzat per coronavirus
Per EFE
Publicat el 04 de setembre 2020

L'ex-president del Govern italià Silvio Berlusconi ha ingressat a l'hospital San Raffaele de Milà després de donar positiu per coronavirus. "Després de l'aparició d'alguns símptomes, el president Berlusconi ha estat ingressat (...) per precaució. El quadre clínic no és preocupant", afirmen els seus portaveus.

L'empresari i ex-mandatari havia afirmat aquest dijous que es trobava bé i que continuava treballant. A l'hospital San Raffaele treballa el doctor Alberto Zangrillo, metge personal de Berlusconi, el qual va afirmar, quan es va saber que era positiu, que el líder de Forza Italia era asimptomàtic i guardava aïllament en la seva residència de Milà. "Vull assegurar que estic bé. Jo també sóc víctima com tants italians del contagi per la covid-19. Una malaltia pública", va escriure Berlusconi, de 83 anys, a Twitter.

A més de l'ex-mandatari, dos dels seus fills, Barbara, de 36 anys, i Luigim, de 31 anys, així com la seva actual parella, la diputada Marta Fascina, de 30, han donat positiu de coronavirus. Bersluconi va deixar Villa Certosa el 19 d'agost i es va traslladar a Arcore. Uns dies abans, la tarda del 15 d'agost, Berlusconi havia celebrat una festa amb unes poques desenes de persones. De tornada a Arcore i després de conèixer el positiu del seu amic, l'empresari Flavio Briatore, amb qui va mantenir una trobada a Cerdeña, Berlusconi va ser sotmès a una prova serològica i va donar negatiu. El 27 d'agost va viatjar a Valbonne (França), on resideix la seva filla major Marina, i de tornada a Arcore, l'1 de setembre, va tornar a fer-se la prova i era positiu.

Més informació a la premsa italiana: "Silvio Berlusconi è ricoverato al San Raffaele per il Covid" (Corriere della Sera) , "Silvio Bersluconi ricoverato al San Raffaele a Milano per accertamenti dopo positività al Covid" (La Repubblica) o "Silvio Berlusconi ricoverato all'ospedale San Raffaele. "Lieve aggravamento" dopo la positività al Covid" (Il Fatto Quotidiano).

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —