- vídeos -
Spider-Man torna a la gran pantalla sense un camí a casa
Per Redacció
Publicat el 15 de desembre 2021

Spider-Man No Way Home, la tercera pel·lícula de la saga sobre l'home aranya, arriba demà als cinemes de tot el món sota una expectació descomunal. Peter Parker, protagonitzat per Tom Holland, es troba contra l'espasa i la paret: tothom coneix la seva identitat.

Aquest gir d'esdeveniments posa en perill no només Parker, sinó també als del seu voltant. D'aquí que el jove avenger decideixi demanar ajuda al Dr. Strange per tornar al passat i esborrar la notícia. El problema és que això obrirà la porta a d'altres realitats.

La factoria de còmics ha posat tot de la seva part perquè la nova etapa de Marvel, coneguda com a "Fase 4", tingui a Spider-Man com el nou heroi central del seu univers. Entorn d'ell giraran tots i tot.

Els dos lliuraments anteriors, Spider-Man: Homecoming (2017) i Spider-Man: Fram From Home (2019) van recaptar més de 2.000 milions de dòlars en cinemes conjuntament. Per aquesta tercera producció les xifres rècord de venda anticipada apunten al fet que la tercera aventura de l'actor britànic en la pell de Peter Parker podria ser l'estrena més taquillera dels últims anys.

Si ets dels primer en veure la pel·lícula, recorda: no facis spoilers. 

  

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
- vídeos -
— El més vist —