Stay Homas
Per ACN
Publicat el 06 d’octubre 2020

El festival de música negra Black Music reprèn aquest octubre la programació que es va ajornar a causa de la pandèmia i afegeix dos concerts que faran Stay Homas a l'Auditori de Girona. El trio barceloní, nascut arran del confinament, actuarà el diumenge 25 d'octubre en una doble sessió que suposarà el primer concert a la capital gironina.

La represa del festival, que estava programat del 6 al 29 de març, serà el 23 d'octubre amb el concert de la Black Music Big Band al mateix Auditori. El repertori oferirà un homenatge a la Motown i també un tribut a Aretha Franklin en català i a Red Hot Chilli Peppers. Aquest concert serà benèfic i la recaptació es destinarà a finançar els projectes de la Fundació Oncolliga.

Els dos concerts s'afegeixen a la reprogramació ja anunciada de les actuacions que van quedar suspeses a causa del confinament. El divendres 30 d’octubre, el grup multicultural Las Karamba portarà la seva fusió de música urbana llatina i festiva a la Mirona de Salt (Gironès). El dissabte 21 de novembre el grup Koko-Jean & The Tonics, amb la col·laboració de Dani Nel·lo, ompliran de blues i soul vibrants l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Al seu torn, el concert del francès Ben L'Oncle Soul, que s'hauria d'haver fet el passat dissabte 3 d'octubre, es trasllada al 6 de març de 2021.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —