El grup barceloní
Per Redacció
Publicat el 13 de gener 2022

El grup barceloní Stay Homas ha estrenat aquest dijous una nova cançó, titulada "No eres tan especial", gravada amb el raper sevillà Juancho Marqués en un terrat de Madrid. També han anunciat que el proper mes de març publicaran un enregistrament, que presentaran en directe a la sala La Riviera de la capital espanyola el 10 d'abril.

Després de la recent anul·lació per la pandèmia del concert que havien de fer a Madrid, la banda catalana ha volgut compensar al públic amb una nova data en el festival Investfest, i amb aquesta cançó. "No eres tan especial", un tema gravat en un edifici de la Gran Via madrilenya, "parla d'un mite caigut", explica la banda.

"És una cançó de desamor, que desemboca en l'apoderament personal; que fa veure que no necessitem vitalment a ningú i que tots ens podem valer per nosaltres mateixos", han afegit.

La cançó ve acompanyada per un dels seus ja emblemàtics vídeos des del terrat, encara que per a aquesta ocasió s'han traslladat de Barcelona a Madrid.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STAY HOMAS (@stay.homas)

 

És la primera col·laboració presencial que fan, a costat de Juancho Marqués, després d'haver cantat a la distància amb artistes com Michael Bublé, Pablo Alborán, Manu Chao, Sofia Ellar, Rubén Blades, María José Llergo o El Kanka.

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —