“Desconfination” és el nom del nou disc dels Stay Homas, amb cançons gravades durant el confinament
Per EFE
Publicat el 21 de juny 2020
Temps de lectura 1 minut

Els Stay Homas van llençar ahir el primer avançament del seu pròxim recopilatori “Desconfination”, que estarà format per les cançons gravades durant el confinament, o “confination songs” més votades pels seus seguidors.

El single que van llençar ahir, “In the End” és un “tema enèrgic, revitalitzant, carregat d’harmonies vocals, al més pur estil dels 70, amb la dosi perfecta d’actualitat”, on, expliquen, reflexionen sobre “allò que creiem trobar a faltar i el que ens falta de veritat”.


Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, els integrants del grup, han anunciat que publicarant “de manera imminent” el recull “Desconfination”, on inclouran aquelles cançons més votades pels seus seguidors de les 29 que van gravar durant el confinament, quan el trio de Barcelona es va donar a conèixer, i quan encara no comptaven amb els seus més de 400.000 seguidors a Instagram i les 12 milions de visualitzacions a You Tube. Des que van començar a gravar per combatre l’avorriment del confinament el grup barceloní ha despertat l’interès d’artistes com Michel Bublé, Manu Chao o Pablo Alborán, a més d’haver aparegut en mitjans com la BBC o la CNN.

Després de la publicació del disc, Stay Homas té preparada una gira internacional i, per després de l’estiu, la publicació d’un àlbum inèdit.
 

— El més vist —
- Etiquetes -
- Comentaris -
— El més vist —